Made 2 Sicom - Poco-Poco, 10-2

Made 2 Sicom - Poco-Poco, 10-2, 5 okt. 2015

Line-up: Ted, Ali, Joost, Stephan, Patrick, Edwin, John en Arnold

Dit keer maar even geen mooie bijnamen of lange alinea's. We hebben ons flink in de luren laten leggen, dus veel woorden hier aan vuil maken is als zinloos geweld.
Een snelle 1-0 leek Poco te breken want we gingen de rust in met 6 goals om onze oren. Lichtpuntje is dat we ons in de tweede helft hebben herpakt door compact te verdedigen en via counters toch 2 keer te scoren (via resp. Ali en Edwin, de 'Singellopers'). Toen het 9-2 stond (dus na rust 3-2) had Edwin onze 3e goal op zijn schoen, echter hij gaf een 'ziekenhuis-pass' aan Ali die onderschept werd door de enige verdediger die er nog stond. Jammer geen 3-3 in de tweede helft, maar in plaats daarvan een snelle counter van onze opponent waar de 10-2 uit volgde. Voor degene die echt geïnteresseerd is in een heel summier wedstrijdverslag, verwijs ik naar de vrijwel onzichtbare tekst hieronder om niemand in diskrediet te brengen ;-)

Reporter A.

1-0 mislukte kapbeweging Ted
2-0 balverlies, Ted te ver uit de goal, simpele schuiver
3-0 balverlies Ali middenlijn, tegenstander kon alleen op de keeper doorlopen
4-0 zwakke bal Steef op Arnold, door tegenstander onderschept en kon doorlopen op Ted
5-0 afstandsschot tegenstander van eigen helft over Ted heen
6-0 corner werd in de kluts binnen geschoten door man Joost
Rust
Snelle 7-0 dekkingsfout John (zelfs naar herhaaldelijke coaching)
8-0 snelle uitbraak waarbij Arnold niet meer op tijd droge schuiver kon voorkomen
8-1 afstandsschot van Ali, keeper te ver voor goal (Ali er zelf achteraan lopend om goal zeker te stellen)
9-1 balverlies op de middenlijn Ted
9-2 afstandsschot Edwin, keeper te ver voor goal (Edwin er zelf achteraan lopend om goal zeker te stellen
10-2 counter met 3 man tegenstander